Rózsaünnepi felhívások

Rózsahercegnők és Rózsahercegek

Idén is keressük azokat a szőregi gyerekeket, akik meg kívánják mutatni tudásukat a XX. Szőregi Rózsaünnep közönsége előtt.

A 4 évesnél idősebb korosztályból Rózsahercegnők és Rózsahercegek nevezését várjuk, a 4 évesnél fiatalabb korosztályból pedig Rózsatündéreket keresünk. Minden fellépő gyermek ajándékot, illetve lehetőséget kap arra, hogy a Rózsaünnepi felvonuláson virágszirmot hintsen a vendégseregre.

A fotózás és az első megbeszélés várható időpontja: május 17. (csütörtök) 17.00 óra, a művelődési ház udvara. A gyerekek fotói megjelennek a Szőregi Regélő júniusi számában.

Jelentkezési határidő: 2018. május 11. péntek

Virágos Szőregért

Szőreg legszebb belső kertje

Várjuk azoknak a szőregi lakosoknak a jelentkezését, akik nagy gondot fordítanak kertjük szépségére és azt szívesen megmutatnák szakértő zsűri számára is.

Szőreg legszebb előkertje és rózsás előkertje

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően a szakmai zsűri kora tavasztól a Rózsaünnepig tartó időszakban folyamatosan figyelemmel kíséri az előkertek épülését- szépülését. Legyen Öné 2018-ban Szőreg legszebb előkertje vagy rózsás előkertje!

A zsűri tagjai a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai.

Jelentkezési határidő: 2018. június 8. péntek

Rózsaünnepi felvonulás

Várjuk azok jelentkezését, akik szívesen felvonulnának rózsákkal díszített járműveikkel 2018. június 23-án szombaton. Örömmel fogadjuk magánemberek, baráti társaságok, közösségek jelentkezését, akik öltözetükön viselik a rózsás dekorációkat, vagy egy-egy hordozható installáció segítségével teszik rózsássá társaságuk karneváli megjelenését.

Jelentkezési határidő: 2018. június 8. péntek

Jelentkezni a szőregi Tömörkény István Művelődési Házban lehet.

További felvilágosítás: 6771 Szeged-Szőreg, Magyar. u. 14.
Telefon (62) 317-881, szoregimuvhaz@gmail.com