Impresszum

A rozsaunnep.hu információs portált (továbbiakban: rozsaunnep.hu) a szoreg.hu csapata szerkeszti (Sikeres Régió Alapítvány, 6771 Szeged, Szerb u. 50/b, htttp://sikeresregio.hu. továbbiakban: Szerkesztőség). A rozsaunnep.hu a Szőregért Társaság tagja, tartalma, szellemisége, megjelenése szervesen kapcsolódik a Társaság többi projektjéhez.

Az oldalon megjelenő aktuális információk a Szőregi Rózsaünnep szervezői által publikált adatokat tartalmaznak, azok pontosságáért a Szerkesztőség felelősséget nem vállal! A Szőregi Rózsaünnep szervezői a műsorváltoztatás jogát fenntartják!

A Szerkesztőség minden esetben betartja a szerzői jogokhoz kötődő jogszabályokat, más forrásból átvett információ közlése esetén annak forrását megjelöli. Amennyiben más médium jelenteti meg a rozsaunnep.hu-ról átvett információt, a Szerkesztőség fenntartja a jogot a szerzői jogokra, így a információ-átvevő köteles a forrást, mint a http://rozsaunnep.hu-t megjeleníteni.

A rozsaunnep.hu-n megjelenő cikkek, írások, hírek és egyéb publikált anyagok minden esetben a feltüntetett szerző tulajdonát képezik – amennyiben nincs az feltüntetve, vagy anonim beküldésből származik, akkor a jogtulajdonos a Szerkesztőség. A Szerkesztőség tulajdonát képező tartalmak, dokumentumok, illetve ezek másolata a szerzői, védjegy és egyéb szellemi tulajdonhoz kapcsolódó jogok védelme alatt állnak: ezen anyagok bármilyen, nem engedélyezett felhasználása, szerzői, védjegy, adatvédelmi jogok megsértése és egyéb jogellenes cselekmények alapján kártérítést vonhat maga után.

A rozsaunnep.hu formai elemei (megjelenése, a felhasznált grafikák, a használt adatbázisok stb.) a Szerkesztőség tulajdonában vannak és az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvény oltalma alatt állnak, a felhasználó nem jogosult nyilvánosan közzétenni, újra előállítani, számítógépén tárolni, illetve kereskedelmi céllal felhasználni ezen adatokat. A tartalmi elemek nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban, előzetes írásos engedély nélkül. A formai alkotórészek közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. Jogosulatlan adatfelhasználás esetén a Szerkesztőség kezdeményezheti a jogsértő büntetőjogi és/vagy polgári jogi felelősségre vonását.

A rozsaunnep.hu-n szereplő egyes hivatkozások, linkek más tartalomszolgáltatók weboldalaira mutathatnak. Ezen oldalak adatkezelési gyakorlatáért, valamint tartalmáért a Szerkesztőség felelősséget nem vállal. Az oldalon megjelenő fórumtartalmak és más hozzászólások azok szerzőinek véleményét tükrözik, ezen tartalmakért a Szerkesztőség semmilyen felelősséget nem vállal.

A Szerkesztőség mindent megtesz azért, hogy a közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.