Rózsaünnepi felhívások

Rózsahercegnők és Rózsahercegek

Idén is keressük azokat a szőregi gyerekeket, akik meg kívánják mutatni tudásukat a XXI. Szőregi Rózsaünnep közönsége előtt.

A 4 évesnél idősebb korosztályból Rózsahercegnők és Rózsahercegek nevezését várjuk, a 4 évesnél fiatalabb korosztályból pedig Rózsatündéreket keresünk. Minden fellépő gyermek ajándékot, illetve lehetőséget kap arra, hogy a Rózsaünnepi felvonuláson virágszirmot hintsen a vendégseregre.

A fotózás és az első megbeszélés várható időpontja: május 16. (csütörtök) 17.00 óra, Művelődési Ház udvara. A gyerekek fotói megjelennek a Szőregi Regélő júniusi számában, valamint a Szőregi Rózsaünnep honlapján.

Jelentkezési határidő: 2019. május 16. csütörtök

Rózsaünnepi felvonulás

Várjuk azok jelentkezését, akik szívesen felvonulnának rózsákkal díszített járműveikkel 2019. június 22-én szombaton. Örömmel fogadjuk magánemberek, baráti társaságok, közösségek jelentkezését, akik öltözetükön rózsás dekorációt viselnek, vagy egy-egy hordozható installáció segítségével teszik rózsássá társaságuk karneváli megjelenését.

Jelentkezési határidő: 2019. június 7. péntek

Virágos Szőregért díj

Szőreg legszebb belső kertje

Várjuk azoknak a szőregi lakosoknak a jelentkezését, akik nagy gondot fordítanak kertjük szépségére és azt szívesen megmutatnák szakértő zsűri számára is.

Szőreg legszebb előkertje és rózsás előkertje

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően a szakmai zsűri kora tavasztól a Rózsaünnepig tartó időszakban folyamatosan figyelemmel kíséri az előkertek épülését- szépülését. Legyen Öné 2018-ban Szőreg legszebb előkertje vagy rózsás előkertje!

Jelentkezési határidő: 2019. június 8. szombat

Önkéntesek, segítők

A Szőregi Rózsaünnep szervezéséhez és lebonyolításához örömmel fogadjuk önkéntesek, segítők jelentkezését az alábbi feladatok ellátására:

  • virágkötés, díszítés
  • teremőrzés
  • információs szolgálat
  • szórólapozás
  • szállítmányozás
  • rendezvénybiztosítás
  • fényképezés
  • online, offline népszerűsítés

Jelentkezni lehet a Tömörkény István Művelődési Házban, a (62) 317-881-es telefonszámon vagy a szoregimuvhaz@gmail.com email címen.

Jelentkezési határidő: 2019. június 17. hétfő

Jelentkezni a szőregi Tömörkény István Művelődési Házban lehet.

További felvilágosítás: 6771 Szeged-Szőreg, Magyar. u. 14.
Telefon (62) 317-881, szoregimuvhaz@gmail.com