Köszöntő

Szeretettel várjuk Önt és Családját a XX. Szőregi Rózsaünnepen 2018. június 22-24. között!

A Szőregi Rózsaünnepen ünneplőbe öltözött, rózsakoszorús lányok, rózsafajták és -kompozíciók, rózsákkal feldíszített kocsik felvonulása, valamint kulturális- és szórakoztató programok várják a Szőregre érkezőket. A Rózsaünnep alatt látogathatóak azok a rózsaföldek, ahol az Európai Unió által oltalom alatt álló földrajzi jelzéssel ellátott híres szőregi rózsatő terem.

Szőreg és a körülötte fekvő települések – Deszk, Kübekháza, Tiszasziget és Újszentiván – nevezetességei, történelmi-kulturális értékei, gazdag néprajza az idei évben is játékra invitálják a vállalkozó szelleműeket.

A szőregi rózsatő hazája könnyen megközelíthető a legkülönbözőbb igényű látogatók számára. A közutak mellett jól kiépített kerékpárutakon is el lehet jutni szinte minden településre, sőt a szomszédos Szerbiába is. Szállást is találhat mindenki, a hátizsákos turista és a kényelmes szállodát kedvelő egyaránt.

Szeretettel invitálják Önt és kedves Családját 2018. június 22-24. között a XX. Szőregi Rózsaünnepre

Dr. Botka László
Szeged MJV polgármestere, fővédnök,

Dr. Ujhelyi István
Európai Parlamenti képviselő,
a Közlekedés és Turizmus Bizottság alelnöke, védnök

Szabó Sándor
a Csongrád megyei 1. számú országos választókerület parlamenti képviselője, védnök

és azok a szőregi, deszki, kübekházi, tiszaszigeti és újszentiváni lakosok, akik mindent megtesznek azért, hogy Önök jól érezzék magukat a rózsa hazájában!